Konferencja Polskie Smaki – historia jakości i tradycji
Dziennikarze RP | 16 kwi 2015 15:56 | Brak komentarzy
Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego
Z A P R A S Z A
na konferencję prasową
Polskie Smaki – historia jakości i tradycji
Konferencja odbędzie się w czasie IV Targów Tradycyjnych i Ekologicznych REGIONALIA
w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska, przy ul. Marsa 56c w Warszawie
17 kwietnia o godz. 12.30 w Sali Konferencyjnej C – I piętro
W programie:
12.30 – 15 lat identyfikacji i promocji polskich regionalnych produktów i potraw – efekty ogólnopolskiego Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”. Izabella Byszewska, Prezes Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego
12.45 – Tradycja gwarancją jakości – rola, znaczenie i efekty funkcjonowania pierwszego w Polsce Krajowego Systemu Jakości Żywności „Jakość Tradycja”.
Jan Zwoliński, Wiceprezes Polskiej Izby Produktu Regionalnego Lokalnego
13.00 – „Jakość Tradycja” z perspektywy mojej firmy. Wystąpienia Producentów, którzy otrzymali certyfikat „Jakość Tradycja” na swoje wyroby
Panel dyskusyjny
Po konferencji zapraszamy na degustację tradycyjnych wyrobów.
Komentarze
Pozostaw komentarz: